Oproep 2 m.b.t. reünie 2015

Het is al weer even geleden dat wij de Gemeentelijk Lyceum Beverwijk/OSG schoolreünie 2015 aankondigden. Met dit berichtje praten we je even bij.

De reünie vindt plaats op 12 september 2015, met een voorprogramma op 11 en een naprogramma op 13 september. De locatie is Natuurkampeerterrein Thyencamp in Hooghalen, Drenthe.

Meer info

Met deze link kom je op onze website. Daar vind je het beoogde programma en een link naar het aanmeldformulier. Je kunt zelf bepalen aan welke activiteiten je wilt deelnemen.

Wij verheugen ons op een plezierige bijeenkomst, daar op de camping van Paul Tienkamp in Hooghalen. Sowieso een prachtige locatie in het mooie Drentse land, met de hei op loopafstand. Natuurkampeerterrein Thyencamp is door en door duurzaam en voorzien van uitstekende faciliteiten en mooie accommodaties. Wat ons betreft de ideale basis voor een relaxte feelgood-gebeurtenis.

Mailadressen gezocht!

We hebben nu even je hulp nodig. Ons eerste mailbericht kon nogal eens niet worden afgeleverd omdat mensen inmiddels een ander mailadres hebben. Zou je dit bericht willen doorsturen aan schoolgenoten met wie je contact hebt?

Voortgang Quiz

We kunnen je melden dat het quizteam een meer dan inspirerende werkafspraak achter de rug heeft. Er werden veel schoolweetjes en muziekfeiten vergaard. We verwachten een aangename mix van herkenning, verbazing en discussie te genereren. En wellicht kunnen er weer nieuwe bladzijden aan onze gezamenlijke geschiedenis worden toegevoegd!

Voortgang bezoek Cuby & The Blizzards Museum

We hebben met het museum een leuke groepskorting kunnen regelen.
Er is een speciale expositie ingericht rond gitaarvirtuoos Eelco Gelling.

Wij hopen je te kunnen begroeten in september!

En kijk eens op bijgaande lijst van jongens en meisjes waarvan het e-mail adres onbekend is, of je iemand kan opsporen.

Plaats een reactie