Reunie 19 juni 2010

Reunie 19 juni 2010

Hallo ex-HBS-genoten,

Het is alweer een vijf jaar geleden dat wij elkaar ontmoetten, tijdens de laatste reünie in onze school aan de Van Riemsdijklaan. De organisatoren van die dag hebben steeds contact gehouden.
Het was erg geslaagd, daar in de oude aula. Het is zinloos te trachten dat succes te evenaren. Maar we hebben wél een nieuwe reünie gepland.
Dan kunnen we weer eens bijpraten. En het is een herkansing voor de mensen die toen niet konden of nog niet waren opgespoord.

19 juni!
We hebben daarom voor 19 juni een reünieboot (door sommigen onder ons hardnekkig ruïneboot genoemd) gereserveerd: de Koningin Emma. We varen vanuit IJmuiden. Eerst een stukje door de haven, daarna buitengaats, langs de kust. Meer info over schip en tocht op www.ijmuidenserondvaart.nl

IJmuiden
Vanaf 14.00 uur kunnen reünisten aanmonsteren in de haven van IJmuiden waarna we afvaren voor een tocht van ongeveer 3,5 uur. Tijdens deze toch worden drankjes en hapjes geserveerd.
Deze nuttigen we onder gezang van het lied Ketelbinkie. rondvaart

Kop van de Haven
Bij de aanlegplaats ligt het restaurant De Kop van de Haven. Hier kunnen reünisten verpozen die eerder (en van ver) komen en hier gaan we na afmonstering weer heen om nog wat te eten (dit laatst nog onder voorbehoud; het kan ook een andere locatie worden). Het betekent in elk geval dat er ook een mogelijkheid is om te reuniëren wanneer je geen zeebenen hebt: je komt dan gewoon om een uur of vijf half zes naar de Kop van de Haven.

Voetballiefhebbers: 
Jullie kunnen aan boord de hele wedstrijd Nederland – Japan zien.
Het reünieschip heeft TV aan boord, dus je hoeft niets te missen van Nederland – Japan. De wedstrijd (aanvang 13.30 u) kan aan boord worden bekeken. De kapitein vond het geen probleem om z’n schip wat eerder open te stellen.
Het schip is ruim: je komt ook aan je trekken als het voetbal je gestolen kan worden.

Aanmelden
We weten al wel dat de Koningin Emma geen onbeperkt aantal varensgezellen kan opnemen, het maximum ligt waarschijnlijk op 90. 

Laag tarief!
Doordat we geld over hebben van de vorige reünie zijn de kosten van het vaaruitstapje plezierig laag. Boot – Deelname aan de boottocht kost je € 10,00, inclusief drie bonnen voor drankjes (koffie, thee, bier, fris, wijn, jenever). Voor duurdere dranken moet je bijlappen, bijkopen van bonnen voor meer consumpties is ook mogelijk.
We citeren onze Joop: ‘voor € 10,- én varen (ruim 3 uur) én Nederland-Japan kijken én 3 consumpties per persoon. Wie valt daar niet voor?’ Restaurant Kop van de Haven – Eten in de Kop van de Haven (tussen de € 14,50 en € 30,00 pp.) is voor eigen rekening.

Betalen
Deelnemers aan de boottocht kunnen hun tientje aan de loopplank betalen, lekker simpel!

Voor wie
De reünie is bedoeld voor diegenen die midden/eind jaren 60 op het Gemeentelijk Lyceum Beverwijk (het houten gebouw aan de Brederodelaan) aanmonsterden en de overstap naar OSG aan de Brederodelaan maakten, al dan niet ingehaald door ‘de Mammoet’.

Nog even het programma:
13.30 u Aanmonsteren Oranjefans
14.00 u Aanmonsteren overige deelnemers
14.30 u Afvaart
17.30 u Aanmeren
18.00 u Eten en drinken in Kop van de Haven (tegenover de aanlegsteiger van de boot)

Hartelijke groeten,
Paul Tienkamp
Lars Polder
Lia de Ruyter
Bert Roosien
Tine Vos
Tineke Dikmans-Wijtsma
Caprise van Lamoen
Joop Looijenga
Quini Ruighaver
Dirk den Hollander
Wie mee wil denken en/of werken wordt uitgenodigd zich bij ons aan te melden: gemeentelijklyceum@beverwijkweb.nlQuinieDirkLia

werkgroep
Evaluatie 2005
Joop, Paul, Tineke, Caprise, Dirk, Lars

 

Quini, Dirk, Lia

 

Plaats een reactie