Lyceum/OSG-reünie 2015 – Nieuwsbrief 20 december 2014

Tien jaar na de eerste grote reünie in de aula aan de Van Riemsdijklaan is er een nieuwe bijeenkomst gepland. Op 12 september 2015.

o.a. Joop Looyenga, Tammo vd Scheer, Inez Beenders, Gabrielle Brouwer, Lars Polder, Marieken Hali

o.a. Joop Looyenga, Tammo vd Scheer, Inez Beenders, Gabrielle Brouwer, Lars Polder, Marieken Hali

Het is in 2015 tien jaar geleden dat we onze Gemeentelijk Lyceum/OSG-reünie hielden in de aula aan de Van Riemsdijklaan.

Een groot succes: van de ex-leerlingen die waren opgespoord was zo’n 90 procent aanwezig. Helemaal mooi was dat er ook zoveel leraren bij waren.
Het was een gedenkwaardige dag.
Vijf jaar geleden was er opnieuw een kleinere bijeenkomst, met een boottocht vanuit IJmuiden.
Ondergetekenden, een ongeregeld samenraapsel uit diverse jaren, zijn elkaar steeds blijven zien. Als hoeders van het lyceumvuur hebben we een nieuwe reünie gepland, in september 2015.

Drenthe? Ja Drenthe!

Wij komen bijeen in Hooghalen, op Camping Thyencamp van Paul Tienkamp, een prachtige natuurlijke plek. We durven voor een afwijkende locatie te kiezen omdat maar weinigen in Kennemerland zijn gebleven. De aula is er ook niet meer (filmpje!) Reizen moet je toch, kortom. En wil je ’s avonds niet meer terug, dan kun je gebruik maken van Pauls accommodatie.
Omdat het een leuk idee kan zijn je reüniebezoek te verpakken in een weekendje Drenthe, hebben we een klein randprogramma opgezet. Introducees/partners toegestaan.
Met mooi weer zullen we vooral buiten vertoeven, en anders in de Recreatieruimte/galerie.

Data en programma ***

De reüniebijeenkomst is op zaterdag 12 september, in de middag/avond. Exacte tijden geven we nog door, maar reserveer deze datum alvast.
Om deze reünie heen hebben we nog wat extra activiteiten gepland. Dat levert onderstaand voorlopig programma op:

Vrijdagmiddag 11 september

Bezoek Cuby & the Blizzards museum in Grolloo. Dit museum ligt op een uurtje fietsen van de camping, een mooie tocht door de bossen van Hooghalen. We drinken koffie of een biertje bij Café Hofsteenge.x9vezoeker
De
10.000ste bezoeker van het museum was overigens een lyceumleerling….
of
Rondleiding/wandeling over het Hijkerveld (de overtreffende trap van wijdsheid).

Lees verder

Zaterdag 12 september

Voormiddag – Bezoek korenmolen met gids/molenaar Greetje Steernberg
Namiddag en avond – Reüniebijeenkomst
Barbecue in stijl: biologische en vegetarische gerechten verzorgd door de Groeneweg-slager uit AssenDV 2 dagen op Thyencamp 06 - bbq Rocky, Nico en Eden
Plaatjes draaien (lp’s en oude foto’s)
Quiz met vragen over muziek, docenten, klasgenoten, gebeurtenissen
Open podium: zang, muziek, voordrachten: welkom!

Lees verder

 

Zondag 13 september

Bezoek Cuby & the Blizzards museum
of
Rondleiding/wandeling over Hijkerveld

*** Dit programma is voorlopig, wellicht komen er nog andere initiatieven.

Lees verder

De camping van Paul

Natuurkampeerterrein Thyencamp is een groene oase, waarin Paul het begrip duurzaamheid (ecologisch en sociaal) op een hoogst inspirerende manier gestalte heeft gegeven. Misschien wel de aardigste en groenste camping van Europa, kom zelf oordelen!

Verblijven op de camping

We kunnen ons voorstellen dat je deelname aan de reünie, al dan niet met inbegrip van de extra activiteiten, wilt laten samenvallen met een weekendje Drenthe. Of dat je ’s avonds niet meer wilt autorijden. Op Thyencamp kun je kamperen met tent, caravan en camper. Er zijn twee luxe blokhutten te huur (4 en 5 p). Kijk op http://www.thyencamp.nl.blokhut 3
Paul geeft bezoekers aan de reünie 30 procent korting op zijn verblijfstarieven. Accommodatie boeken kan per direct.

Aanmelden

Op de website houden we de vorderingen van het evenement bij. Je vindt er ook contactinfo en een aanmeldingsformulier. We houden je per mail op de hoogte. En heb je contact met oud-klas/schoolgenoten die dit bericht niet hebben gekregen, melde ze dan aan of vraag ze dit zelf te doen.

Lars Polder, Dirk den Hollander,Bert Roosien, Caprise van Lamoen, Marieken Hali, Joop Looijenga, Greetje Steernberg, Tineke Wijtsma, Paul Tienkamp

Plaats een reactie